Nieuws

Damesvoetbal!

Het is al weer enige tijd geleden dat we een blogbericht hebben gepubliceerd. Gelukkig met goede redenen, waaronder de verhuizing naar onze hagelnieuwe fotostudio op Industrieterrein, maar ook alle nieuwe diensten en diverse projecten waaraan we werken. En daar zitten een paar bekende namen tussen!

Maar ook lokaal in onze eigen regio zijn we zeer actief, ook op maatschappelijk vlak. Damesvoetbal is zo’n vlak. Samen met Mark Lindeman van Picturae hebben we het plan uitgewerkt om het damesvoetbal in de regio te promoten, o.a. door een van de dameselftallen op een originele manier op de foto te zetten. Aangezien Mark zelf coach van De Foresters MO17 (Meiden Onder 17) is én met zijn bedrijf Picturae alle dameselftallen van De Foresters voorziet van voetbalkleding en trainingspakken, is met zijn team vandaag de aftrap gedaan in onze fotostudio om de dames een tikje stoer met een vleugje industriële invloeden op de foto te zetten.

De afgelopen weken is samen met Mark en een teamlid gewerkt aan een unieke fotografiestijl die perfect aansluit bij de wensen van Mark en de club. Een kleine sfeerimpressie van een zeer geslaagde maar drukke zaterdagmorgen…