Voor het digitaliseren en herstellen van oude foto’s kun je terecht bij Fotostudio IwanBronkhorst.nl in Heiloo. Wij verzorgen de digitalisering van enkele stuks tot grote aantallen. Indien gewenst worden de gedigitaliseerde foto’s, negatieven en dia’s hersteld en ontdaan van krasjes, kreukels en stofjes. Ook corrigeren we contrast, helderheid en scherpte zodat een hoge (afdruk)kwaliteit mogelijk is. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel 072 – 74 32 937 of mail info@iwanbronkhorst.nl

Oude foto’s digitaliseren en herstellen

In onderstaande twee voorbeelden laten we zien dat zelfs de meest beschadigde foto’s gedigitaliseerd en hersteld kunnen worden. Dit soort foto’s zijn vaak de enige visuele herinneringen aan een dierbare.

Afdrukken van gedigitaliseerde beelden

Via onze afdrukservice verzorgen we ook afdrukken van de gedigitaliseerde beelden. Dit kan op fotopapier, canvas en luxe materialen zoals dibond en plexiglas. In de video ‘Digitaliseren en herstellen van oude foto’s, dia’s en negatieven’ is een korte impressie van het herstellen en nabewerken van een gedigitaliseerde oude foto te zien.

Ons team verzorgt de digitalisering van oude foto’s en voor een hoge kwaliteit digitaal bestand of afdruk. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.