Skip to main content

Al ruim 25 jaar is Iwan Bronkhorst een ervaren ontwikkelaar van e-Commerce systemen. Tot 2021 was dit ondergebracht in een dochteronderneming in Gouda maar inmiddels ondergebracht in IwanBronkhorst.nl in Heiloo. Wij gaan verder waar een webdesigner stopt. Met name op gebied van implementatie binnen organisatie en bestaande ICT-infrastructuur, opleiden van medewerkers en contentontwikkeling in woord en beeld. Wij ondersteunen ondernemers hun online ambities mogelijk te maken. Ook optimaliseren wij webwinkelsoftware en webservers voor maximale vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en om de juiste bezoekers te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op gebied van WordPress, Woocommerce en MySQL. 

Momenteel werken wij aan:

 • iPos, ons eigen ontwikkelde retail- en e-commerceplatform.
 • Redmijnfoto.nl, concept en contentontwikkeling.
 • Contentontwikkeling en management keukenstudio.
 • Contentontwikkeling en management glasatelier.
 • E-commerce platform, concepten en content kaasproducent.
 • Achtergronden.nl, eCommerce oplossing, content en boekhoudkoppeling.
 • eCommerce oplossing en content voor de online verkoop van kledingtransfers.
 • Thuisbakkers.com, webwinkel voor de verkoop van bakkersartikelen.
 • Online retail platform en dataverwerking van productinformatie bedrijfskledingleverancier.
 • Wildschut Eten & Drinken (restaurant incl. afhaal en bezorging)
 • Wholesale en retailplatform industriele inkten
 • Hart voor Heiloo (online platform voor lokale ondernemers en activiteiten)
 • OilOVR (cosmetica, online groothandel- en retailplatform en content ontwikkeling)

JRFood.nl

Voor JRFood.nl is een compleet webshop en cms ontwikkeld en gekoppeld aan de bestaande Exact bedrijfsadministratie. Naast de standaard groothandelsfunctionaliteit kunnen vaste klanten gebruik maken van het klantenprogramma waar bijvoorbeeld speciale artikelen en prijzen mogelijk zijn. Tevens is hier deels de fotografie en tekst ontwikkeld. Medewerkers zijn door ons opgeleid om zelfstandig werkzaamheden uit te kunnen voeren op gebied van assortimentsonderhoud en fotobewerking. Doorontwikkeling van het platform is voor de komende jaren ingepland.

HOB Heiloo

Bij HOB Heiloo hebben wij de doorontwikkeling overgenomen van het bestaande CMS. Door de vele tekortkomingen van het bestaande systeem wordt op dit moment een compleet nieuw CMS met koppeling naar de bedrijfsadministratie ontwikkeld. De enorme hoeveelheid data die nodig is om een kledingassortiment van enkele duizenden producten te genereren en te onderhouden was en ís de achilleshiel van de kledingbranche. Onze jarenlange ervaring in databasemanagement en gegevensstructuren hebben er aan bijgedragen dat dit nu in goede banen is geleid. Het door ons ontwikkelde offertesysteem maakt het mogelijk om elke medewerker de meest complexe offertes te laten maken. De komende jaren zullen er diverse nieuwe online activiteiten voor dit bedrijf worden ontwikkeld en gelanceerd.

Cafetaria De Eethoek

Op basis van het door ons ontwikkelde horecaplatform Foodmart hebben wij samen met De Eethoek invulling gegeven aan de ambities en de visie die het bedrijf heeft op de toekomst van horeca en online ondernemen. Wij begeleidde de ondernemers bij het bepalen van de mogelijkheden en hebben de automatisering binnen het restaurant verzorgd. Ook de online en offline content in woord en beeld en een aantal reclamecampagnes zijn van onze hand. De komende jaren ondersteunen wij de eigenaar van De Eethoek bij het behalen van zijn doelstellingen.

Il Corso

Ook Italiaans restaurant Il Corso hebben we aangesloten op ons Foodmart platform. De komende tijd ondersteunen we de onderneming bij het efficienter inrichten en gebruiksvriendelijker maken van zijn online verkoopsysteem én het creeëren van kwalitatief hoogwaarde content. Dit project is een lange termijn project en zal stapsgewijs worden uitgerold.

Foodborden.nl

Met Foodborden.nl is de toon gezet op gebied van ondergronden en achtergronden voor food- en productfotografie. Door medewerking aan RTL4’s Het Perfecte Plaatje explodeerde de groei van de webshop. Het concept, de ontwikkeling van de webshop in meerdere talen, webdesign, fotografie en tekst zijn geheel in eigen huis ontwikkeld.

Amsterdamgold.com

Het online goud- en zilver handelsplatform opgericht door Willem Middelkoop. Hier is in 2011 naast de webwinkel met realtime goud- en zilverkoersen een maatwerk CMS en CRM ontwikkeld.

AmsterdamSafe.com

Het verhuren en beheren van kluizen voor opslag van edelmetalen. Op basis van realtime koersen is een geautomatiseerd CMS ontwikkeld dat maandelijks op basis van de actuele koersen de facturatie verzorgde. Dit bedrijf is inmiddels opgegaan in Amsterdamgold.com.