Skip to main content

Voor ons zusterbedrijf Redmijnfoto.nl waren we volop in voorbereiding voor een bedrijfsfilm toen er zich een buitenkansje voordeed die zich uitstekend leende om vast te leggen op video!

Tijdens het opruimen van een zolder waren er oude (familie)foto’s gevonden. Enkele daarvan hadden de tand des tijds slecht doorstaan en waren flink beschadigd. Een van de foto’s was een hele bijzondere, maar ook een heel zwaar beschadigde foto. Volgens de overlevering was dit de keuken op Kazerne Hoorn rond het jaar 1940.

Play Video

Kijk video

Dit is een van de meest extreme fotoreparaties die wij ooit hebben gedaan. De oude foto was dusdanig zwaar beschadigd dat de eigenaar eigenlijk van plan was deze weg te gooien.

Omdat weggooien altijd nog kan en we wel van een uitdaging houden vonden wij het een leuk idee om de fotoreparatie van deze beschadigde en vervaagde foto van A tot Z op te nemen. Kunnen we deze foto nog herstellen? Het antwoord is ja! En dat laten we je zien in deze 3 minuten durende video van een 16 uur durende fotoreparatie.