Food Fotografie Workshop op Good Food Fair

Door 13 maart 2017Nieuws

Onze fotostudio staat zaterdag 8 april op de Good Food Fair in De Lier (Zuid Holland) om met food fotografie demo & workshops. Samen met stylistes Nienke en Brigit geeft fotograaf Iwan Bronkhorst de hele dag door demonstraties en workshops waarbij de deelnemers zelf aan de slag kunnen met food fotografie. Niet alleen de fotografie van gerechten worden behandeld, ook food styling en set styling komen aan bod.

De Workshop
Wat is het geheim van een smakelijke food foto? Waarom ziet hetzelfde gerecht er op de ene foto beter uit dan op de andere en hoe zorg je ervoor dat mensen trek krijgen bij het zien van jouw foto? Welke ondergrond kies je en hoe style je een gerecht? Dat is precies wat je leert in onze workshop Food Fotografie & Styling voor Beginners tijdens de Good Food Fair.

Voor wie?
De workshop Food Fotografie & Styling voor Beginners is voor iedereen met een passie voor eten en fotograferen.Of je nu food blogger, culinair redacteur of horecaondernemer bent, je leert in onze workshop de basis van food fotografie en food styling.

Wat heb je nodig?
Het enige dat je nodig hebt om de workshop te kunnen volgen is een camera of je telefoon. Voor de rest zorgen wij!

Waar en wanneer?
De workshop Food Fotografie & Styling voor Beginners wordt gehouden tijdens de Good Food Fair in De Lier op zaterdag 8 april 2017. De workshops worden gehouden om 11.30, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Deelname kost slechts € 6,00 en komt geheel ten goede van het goede doel, jonge mantelzorgers in Gemeente Westland.

Tickets
Meer informatie en tickets vind je op www.goodfoodfair.nl. We zien je graag op zaterdag 8 april in onze stand tijdens de Good Food Fair!

Iwan Bronkhorst

Over Iwan Bronkhorst

Fotograaf uit Heiloo, gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, food fotografie, productfotografie en fotobewerking. Schrijver van de boeken Cursus Photoshop voor Beginners en Food Fotografie voor Beginners.

Voor meer info bel 072 – 7432937 of mail info@iwanbronkhorst.nl