Onze collectie food fotografie ondergronden, serviezen, bestek en allerhande props groeit enorm! Want we fotograferen niet alleen gerechten, we hebben ook alles in huis om de food styling en aankleding van gerechten te verzorgen met onze props. Daarom kiezen producenten, importeurs, groothandels en lokale ondernemers voor onze food fotografie.

Om een indruk te geven van de collectie props voor food fotografie hebben we een deel van de collectie ondergronden gefotografeerd en online gezet. Daarmee kun je een indruk krijgen van de mogelijkheden die Fotostudio IwanBronkhorst.nl biedt op gebied van food fotografie. Deze pagina wordt steeds aangevuld met nieuwe collectie en trends!

Food Fotografie & Food Styling Props: Ondergronden, backdrops en flatlays

De sfeer in een food foto wordt deels bepaald door de ondergrond. Fotostudio IwanBronkhorst.nl heeft een grote collectie ondergronden voor foodfotografie in huis voor elke gewenste stijl en sfeer! Een deel van onze collectie vind je hieronder. Klik hier voor de verkoop van ondergronden.

Nu online verkrijgbaar: foodborden!

Duurzame reproducties van mijn collectie food fotografie ondergronden zijn te koop in mijn webwinkel. Lichtgewicht, flexibel en hoge kwaliteit!

Meer informatie