Bij Fotostudio IwanBronkhorst.nl kun je terecht voor diverse fotobewerkingen zoals vrijstaand maken, retoucheren van portretten, fotomanipulatie, achtergronden vervagen, herstellen van beschadigde (oude) foto’s, etc.

Afbeeldingen vrijstaand maken

Voor het snel en nauwkeurig vrijstaand maken van foto’s is Fotostudio IwanBronkhorst.nl ook jouw partner. Van een enkele foto tot grote aantallen, wij leveren vrijstaand gemaakte foto’s of foto’s op een witte achtergrond razendsnel. Voor groot formaat print of web!

Foto Verbetering

Door het verbeteren van foto’s kunnen de beelden zoveel krachtiger worden.  Net iets meer kleur, een klein beetje meer contrast en verscherping. Subtiele aanpassingen maken vaak al een wereld van verschil.

Fotomanipulatie & fotobewerking

Helaas overkomt het iedereen weleens. Heb je een prachtige foto geschoten, loopt er iemand in de achtergrond doorheen of staan er ongewenste voorwerpen zoals een fiets of verkeersbord in beeld. Fotostudio IwanBronkhorst.nl zorgt voor verwijdering van storende factoren uit je foto. Enkele voorbeelden van fotobewerkingen en fotomanipulatie:

Fotomontage

Voor fotomontage kunnen verschillende redenen zijn. De bijzondere familiefoto’s die onze studio maakt met alle generaties in één foto zijn voorbeelden van een veelgebruikte fotomontage. Maar ook het monteren van door onze fotostudio gefotografeerde kunstwerken in een interieur komen regelmatig voorbij.

Retouchering portretten

Je zult net zien dat op de dag van de fotoshoot er net een puistje op je neus zit. Een rimpeltje die je liever niet ziet. Of dat je rode vlekken in je gezicht hebt. Geeft niets, wij retoucheren portretfoto’s op een realistische wijze. Geen plastic barbiehuidje, maar wij retoucheren met behoud van de structuur in de huid.

Een video over fotobewerking!