Bij Fotostudio IwanBronkhorst.nl kun je jouw foto’s professioneel laten afdrukken op hoogwaardig fotopapier, canvas, alubond, dibond, hout en tuinposter. Als je door Fotostudio IwanBronkhorst.nl je fotoafdrukken laat verzorgen ben je gegarandeerd van uitstekende kwaliteit fotoafdrukken op verschillende materialen. Wij werken alleen met professionele fotovaklabs. Hieronder vind je de verschillende fotoafdruk mogelijkheden die Fotostudio IwanBronkhorst.nl biedt!

Professioneel fotopapier

fotoafdruk-professioneel-fotopapierDe foto’s die je bij Fotostudio IwanBronkhorst.nl bestelt worden door het gerenommeerde vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoog­waardige foto­papier onder­scheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier. Het fotopapier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge print­kwaliteit. Zelfs het helderste wit en het diepste zwart worden probleemloos weergegeven. Het papier is geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huid­tinten en behoudt de kleur­kwalititeit ook na vele jaren!

In het bestelscherm zie je één of meerdere van de volgende papier­­soorten:

Glans
Dit glossy papier is uitermate geschikt voor foto­afdrukken met een mooie glans en briljante kleur­weergave. Het is de meest gebruikte papiersoort.

Mat
Dit fotopapier heeft fijne oppervlakte­structuur en is daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak niet gevoelig voor vinger­afdrukken, stof en krassen.

Pearl
Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleur­weergave. Met name in lichte kleuren en huid­tinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is met name geschikt voor voor glamour- en portret­fotografie en foto’s waarbij de ruimte- en diepte­werking een belangrijke rol spelen.

Downloads & Digitale bestanden

foto-kopen-downloadSteeds vaker worden foto’s ook digitaal besteld. Als je een foto als download bestelt, ontvang je direct na ontvangst van de betaling de link naar het bestelde foto­bestand en kun je de bestelde foto downloaden.

Origineel bestand voor eigen gebruik
Bestel het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie voor je eigen archief. De foto kun je onbeperkt voor jezelf gebruiken, bijvoorbeeld in een een foto­boek of er zelf één of meerdere foto­producten van bestellen.

Auteursrecht
Omdat Fotostudio IwanBronkhorst.nl / Fotostudio IwanBronkhorst.nl de auteurs­rechten van de foto bezit, mag je de foto alleen privé gebruiken. Je hebt toestemming van de fotograaf nodig om de foto zakelijk te gebruiken of te publiceren. Ook voor het delen van de foto en het publiceren op je eigen website of via social media is toestemming nodig.

Origineel bestand rechten-vrij
Je ontvangt het originele foto­bestand in hoge resolutie. Bij het aanschaffen van de rechtenvrije foto heb je toestemming om deze bijvoorbeeld in het clubblad van je vereniging te publiceren, met anderen te delen of bij een artikel in de lokale krant te plaatsen. Ook kun je de foto voor je website gebruiken of via social media delen.

Fotobestand voor website en social media
Het bestand heeft een maximale afmeting van 800 pixels en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op je website of om te delen via e-mail of social media.

Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteursrechten van de foto bezit heb je toestemming nodig als je de foto zakelijk wilt gebruiken, bijvoorbeeld op de website van je bedrijf. Neem in dat geval vooraf even contact op met Fotostudio IwanBronkhorst.nl om dit af te stemmen.

Wanddecoratie – fotoafdruk op canvas, tuinposter, aluminium, plexiglas of hout

foto-op-canvas-dibond-fotoafdrukMaak je eigen galerie in huis of op kantoor met moderne wand­decoraties van je eigen foto’s. De verkleurde vergrotingen in stoffige lijsten kunnen eindelijk vervangen worden. Moderne wand­decoratie­materialen laten je foto’s stralen en geven jouw huis, kantoor of club­gebouw een frisse uitstraling. Sommige foto­producten kun je zelfs buiten gebruiken om muur of schutting creatief te decoreren.

Onze canvas­doeken zijn van hoge kwaliteit met mooie volle kleuren. Door de speciale inkt is het doek watervast. Je hoeft niet bang te zijn dat er een gedeelte van het beeld buiten het kader valt: in de winkel­wagen wordt automatisch het juiste formaat berekend dat bij jouw foto past. Fouten omdat je een verkeerd formaat kiest zijn hierdoor uitgesloten. Door een speciale bewerking tijdens het productieproces valt er maar een minimaal gedeelte van de rand weg. De fotoafdruk op canvas wordt compleet met ophang­systeem en bevestigingsmaterialen geleverd.

fotoafdruk-tuinposterTuinposter
Een tuinposter fleurt je tuin, balkon of dak­terras helemaal op. Ook kijk je weer met plezier naar die saaie schutting. Ook in de winter geeft de poster extra kleur aan je tuin. De poster hangt ook mooi in huis. Het kan bijvoorbeeld een stoere blik­vanger in de slaap­kamer zijn.

Jouw foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en water­bestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van vier ophang­ogen. Is het doek groter dan 100 cm dan komen er ringen om de 30 cm. Bij een formaat onder de 100 cm komen er ringen in de vier hoeken.

Foto op aluminium
fotoafdruk-aluminiumEen foto op aluminium, ook wel foto op Dibond genoemd, geeft je interieur een moderne look. Door de structuur van aluminium krijgt jouw foto een prachtige uitstraling.

Wat is een foto op aluminium?
Aluminium is een prachtig materiaal om te bedrukken. Je zult je er misschien moeilijk een voorstelling van kunnen maken. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de licht­omstandigheden. Daardoor blijft de foto steeds weer interessant om naar te kijken. Je foto wordt haarscherp op een aluminium plaat afgedrukt. De geborstelde RVS-structuur van het aluminium zorgt voor een unieke uitstraling. Het moderne product geeft je foto juist dat beetje extra. De aluminium print wordt geleverd met een handig ophang­systeem en is geschikt om zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

fotoafdrukken-hout-vurenhoutFoto op vurenhout
Doe mee met de nieuwste trend en bestel jouw foto op hout. Een foto op hout laat je foto door zijn nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje of canvasprint. Het houten schilderij zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Je foto op hout ophangen is zeer gemakkelijk! Binnen een paar minuten kun je al genieten van een prachtig kunstwerk aan de muur! Het vurenhouten materiaal is minder geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes zoals de badkamer.

foto-afdrukken-larixhoutFoto op larixhout
Doe mee met de nieuwste trend en bestel uw dierbare foto op hout. Een foto op hout laat je foto door zijn nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje of canvasprint. Het houten schilderij zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Je foto op hout ophangen is zeer gemakkelijk! Binnen een paar minuten kun je al genieten van een prachtig kunstwerk aan de muur! De larix ondergrond is watervast en daarom ook geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes zoals de badkamer.

fotoafdruk-plexiglasFoto op plexiglas
Een foto op plexiglas is een bijzonder luxe en originele blik­vanger. Door de strakke en moderne stijl is een foto op plexiglas ideaal voor weergave van portretten, trouw­foto’s en sport­foto’s. Vanwege de professionele uitstraling is dit product zeker ook geschikt voor zakelijke doeleinden. Omdat plexiglas op een bijzondere manier met licht omgaat, zal jouw foto steeds weer een ander effect krijgen. Kortom, de plexiglas foto is een ware eye-catcher voor uw interieur! Je foto op plexiglas wordt compleet met ophangsysteem geleverd.

Luxe Wanddecoratie

Foto poster
Laat de kleuren in je foto knallen! De sublieme fotoa­fdruk op premium foto­papier wordt veredeld met een high-end finishing naar keuze. Kras­vast laminaat, drie of zelfs tien millimeter acrylaat­glas. De luxe wand­decoratie staat garant voor een optimale kracht van de kleur- en detail­weergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de foto­afdruk met Dibond ontstaat een duurzaam product met verfijnde kleur­kwaliteit.

fotoafdruk-acryluxeAcryluxe – Dibond met 3 mm acrylaatglas
Laat de kleuren in jouw foto’s knallen! Je foto wordt afgedrukt op premium fotopapier, gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaat­glas. Dit staat garant voor een optimale kleur- en detail­weergave van je foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de foto­afdruk tussen Dibond en de acrylaat­glas­plaat ontstaat een duurzaam foto­product met verfijnde en chique uitstraling. De Acryluxe fotoproducten zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem. Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 3 mm arcylaatglas.

fotoafdruk-acryluxe-10mmAcryluxe – Dibond met 10 mm gepolijst acrylaatglas
Met je eigen foto op Dibond achter 10 mm acrylaat­glas haal je superieure museum­kwaliteit in huis! De hoog­waardige foto­afdruk wordt bij dit zeer luxe product gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met 10 mm acrylaat­glas. De dikte van het materiaal geeft het foto­product een extra dimensie en optimale kracht van kleur- en detail­weergave. De gepolijste randen maken de afwerking van het luxe foto­product een chique eyecatcher. De Acryluxe fotoproducten zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem. Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 10 mm gepolijst arcylaatglas.

fotoafdrukken-diboluxeDiboluxe – Dibond met krasvast laminaat
Diboluxe met krasvast laminaat geeft je foto een wat zachtere uitstraling. Uw foto wordt afgedrukt op premium foto­papier en veredeld met Dibond voor een vlak en stijf resultaat. Hierna wordt de foto beschermd met de krasvast laminaat zodat deze optimaal bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het matte opper­vlak van het laminaat elimineert spiegelingen en maakt van je foto een moderne blikvanger. Diboluxe fotoproducten zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem. Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + krasvast laminaat.

fotoafdruk-acryluxe-fotoblokAcryluxe – Fotoblok van 20 millimeter acrylaatglas
Woonkamer, slaapkamer of bureau opvrolijken? Een foto­blok, geheel gemaakt van acrylaatglas, maakt van elke foto een moderne eye­catcher. De sublieme foto­afdruk op premium foto­papier Fotoblokwordt veredeld met ultra dik acrylaat­glas van twintig millimeter. Hierdoor kun je het foto­blok overal plaatsen. Door de fijne afwerking en de mooi gepolijste randen heeft het foto­blok een luxe uitstraling. Het acrylaat­glas zorgt voor optimale detail- en kleur­weergave van je foto. Het foto­blok is een prachtig cadeau voor iedere gelegenheid of natuurlijk voor jezelf!

Foto Cadeau’s

fotoafdrukken-telefoonhoesjeGSM-hoes met foto
Een persoonlijke telefoonhoes is een leuke manier om elke dag opnieuw van uw foto te genieten. Het bijzondere aan dit fotohoesje is dat je foto rondom – dus ook op de zijkanten – wordt afgedrukt! Er zijn hoesjes voor verschillende soorten smartphones. Het hoesje is gemaakt van super­sterk gepolijst kunst­stof en is krasvast. Na het afdrukken van jouw foto wordt deze veredeld met een hoog­glans foto­finish. Het ‘slim fit’ ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon er strak uitziet en toch wordt beschermd.

fotoafdruk-ipad-hoesBeschermhoes met foto voor tablet
Deze bescherm­hoes is een ware eye-catcher en een leuke manier om je iPad of tablet een persoonlijke touch te geven. Het bijzondere aan deze foto is dat je foto ook op de zijkanten wordt afgedrukt! Er zijn hoezen voor verschillende typen tablets zoals de iPad of Samsung Galaxy. De fotohoes is gemaakt van super­sterk gepolijst kunst­stof en is krasvast. Na het afdrukken van je foto wordt deze veredeld met een hoog­glans foto­finish.