Skip to main content

Wat heeft u écht nodig als u zelf intern uw productfotografie of foodfotografie wilt gaan doen? En hoe haal je maximaal rendement uit je investering als je zelf fotoapparatuur gaat kopen? De camerawinkels bieden doorgaans niet veel meer dan een standaard ‘oplossing’ waar u uiteindelijk niets mee opschiet. Als u zelf uw producten wil gaan fotograferen is een advies op maat én een personeelsopleiding van een gespecialiseerd productfotograaf meer dan alléén een goed startpunt!

Ik bedoel daar vooral mee te zeggen dat het juiste advies in combinatie met de juiste fotografieoplossing en personeelsopleiding bijdragen aan het rendement dat u uit uw investering haalt. Maar zelfs dat is nog niet alles. Ook de flexibiliteit en schaalbaarheid van uw interne fotostudio zijn factoren die belangrijk meewegen bij het investeren in een interne fotostudio oplossing en opleidingen van uw personeel.

Maximale flexibiliteit op gebied van productfotografie binnen je bedrijf? Bijvoorbeeld door een snel wisselend assortiment is een flexibele oplossing zoals een eigen interne fotostudio binnen de bedrijfsstrategie gewenst. Daarom verzorgen wij naast advisering, bouw en inrichting van een interne fotostudio tevens de fotografie opleidingen van uw personeel op gebied van productfotografie en foodfotografie.

  • Advies
  • Consultancy
  • Aankoop en/of aankoopadvies fotografie apparatuur
  • Inrichting en afstelling fotostudio
  • Personeelsopleidingen fotografie

Meer informatie over fotostudio bouw en interne personeelsopleidingen productfotografie? Neem dan contact met ons op. We zijn 7 dagen per week per e-mail bereikbaar op info@iwanbronkhorst.nl of van maandag tot en met vrijdag telefonisch op 085 – 004 33 80.