Skip to main content

Opbergen

Gebruik de verpakkingsmaterialen waarin uw Foodbord is geleverd voor opslag en transport. Wanneer u Foodborden opbergt, raden wij u aan ze rechtop te bewaren op een koele, droge plaats zonder blootstelling aan direct zonlicht.

Onderhoudstips

Onze Foodborden zijn allemaal beschermd door een matte lamineerlaag om vlekken te voorkomen. Het meeste vuil of vlekken kunnen worden verwijderd met een vochtige, zachte (pluisvrije) doek. Hardnekkige vlekken kunnen met warm water en een milde afwasmiddel in de meeste gevallen worden verwijderd. Wrijf zachtjes om het oppervlak niet te beschadigen.

Onze Handmade Foodborden zijn afgewerkt met een matte vernislaag op waterbasis om vlekken te voorkomen. Het gestructureerde oppervlak van de Handmade Foodborden kunnen worden gereinigd met een zachte borstel of het opzetborsteltje op uw stofzuiger. Pas op dat u het oppervlak niet krast door te hard te drukken.

Let er tijdens het gebruik op dat er geen hete voorwerpen op de Foodborden wordt geplaatst, omdat dit de afwerking kan beïnvloeden. Gebruik uw Foodbord niet als snijplank, omdat dit het uiterlijk en de afwerking beschadigt. Water of vloeistoffen kunnen korte tijd op het oppervlak worden gebruikt, maar veeg ze onmiddellijk af wanneer u klaar bent. Droog uw Foodbord grondig af voordat u deze opbergt.

Voedselveiligheid

Hoewel onze Foodborden gesealed zijn om vlekken te voorkomen, zijn ze niet voedselveilig en moet voedsel dat direct op het oppervlak wordt geplaatst worden weggegooid.

Afwerking

Al onze Foodborden zijn enkelzijdig en afgewerkt op een glad oppervlak. De Handmade Foodborden zijn ook enkelzijdig. De afwerking van een Handmade Foodbord verschilt per design en kan glad of gestructureerd zijn.

Formaten

We bieden Foodborden in één maat: 90x60cm. De Handmade Foodborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 90x60cm, 120x60cm en 120x120cm. Als u een aangepast formaat wilt bestellen, neem dan contact met ons op zodat we u een offerte op maat kunnen sturen.

Op bestelling gemaakt

Houd er rekening mee dat elk Handmade Foodbord op bestelling wordt gemaakt. Daarom zal niet elk geleverd Foodbord exact hetzelfde zijn als degene die in de webwinkel wordt afgebeeld.

Schade tijdens verzending

Is er schade ontstaan tijdens de verzending? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als uw Foodbord beschadigd aankomt door ons een e-mail te sturen met foto’s op info@iwanbronhorst.nl of per telefoon 072 – 74 32 937.