Skip to main content

Fotostudio IwanBronkhorst.nl genomineerd voor Ondernemingsprijs 2014

En daar kwam ‘ie dan binnen per e-mail: de nominatie van mijn bedrijf voor Ondernemingsprijs 2014 in Gemeente Heiloo!

*** Update 15-11-2014 – Inmiddels is bekend geworden dat Fotostudio IwanBronkhorst.nl één van de drie finalisten is voor prestigieuze Ondernemingsprijs 2014 ***

Wauw, dat is even mooi nieuws zeg! En ook wel even schrikken eigenlijk. Hier en daar had ik al vernomen dat veel van mijn relaties op mij en mijn bedrijf hadden gestemd, maar dat ik uiteindelijk ook nog eens in de top 10 ondernemers van Heiloo terecht zou komen is toch wel een hele mooie verrassing. Innovatie, duurzaamheid, toekomstvisie en maatschappelijke waarde voor Heiloo zijn de factoren die meegewogen zijn. Op 13 december is de prijsuitreiking, dus is het nog even heel erg spannend.

Tot die tijd ga ik nog even genieten van deze mooie nominatie, die ik zie als een mooi cadeau van mijn klanten en zakenrelaties.