Skip to main content

Fotostudio IwanBronkhorst.nl lanceert ‘Burger van Heiloo’!

Tijdens ‘Kunst met Smaak’ op 24 en 25 juni exposeert fotograaf Iwan Bronkhorst samen met een aantal kunstenaars in de Witte Kerk. Centraal in zijn expositie staat ‘Burger van Heiloo’; een smaakvolle foto van een ‘Heilooër Hamburger’. Met foodfotografie als één van de drie pijlers van zijn fotostudio mocht een fraaie foodfoto natuurlijk niet ontbreken tijdens Kunst met Smaak! Maar niet zonder daarmee iets ‘terug te geven’ aan de maatschappij…

Daarom wordt de Burger van Heiloo één maand lang van 24 juni tot en met 25 juli verkocht bij o.a. Brasserie In’t Groen, Plaza Cinco en De Loocatie. Op 10 juli, 14 augustus en 11 september is de Burger van Heiloo verkrijgbaar tijdens de evenementen aan de Omloop in Heiloo, vers bereid door Online-Slager.nl!

Per verkochte hamburger komt € 1,- ten goede van Stichting Vrienden van de Vijfhoek! Hiermee wordt bijgedragen een nieuwe ergonomische loungehoek voor de kinderen van ODC De Vijfhoek. 

Burgers van Heiloo is een initiatief van Fotostudio IwanBronkhorst.nl uit Heiloo, ondersteund door de foodstyling en design van HusslageBlouw. De hamburgerprikkers zijn geproduceerd en gesponsord door CiRoPack.

Voor meer informatie over Kunst met Smaak kunt u terecht op www.kunstmetsmaakheiloo.nl