Skip to main content

design-logo-biermerk-heyloo-bierAl enige jaren brengt brouwerij Heyloo Bier heerlijke speciaalbieren uit. Niet alleen binnen de gemeente Heiloo vinden de Ter Coulster, Midzomer Wit en Heilooër Blond gretig aftrekt. Inmiddels weet ‘ons bier’ de weg naar alle uithoeken van Nederland te vinden. In 2012 heeft het bieretiket van Heilooër Blond zélfs de prijs voor het mooiste bieretiket gewonnen.

Begin 2014 kwam ik in contact met de brouwerij van Heyloo Bier omdat ik voor mijn Heiloo in Beeld project één van hun bierflessen op de foto had gezet. Dit viel zo in de smaak dat ik werd gevraagd de foto te gaan leveren voor een nieuw bier, een herfstbok. Van het een kwam het ander en werd de opdracht uitgebreid met het ontwerpen van het complete etiket, het logo voor het nieuwe bier en de fotografie. Zo gezegd, zo gedaan.

Na zes maanden ontwerpen, fotograferen, ideeën uitwisselen en puntjes op de i zetten was het nieuwe Heyloo Bier geboren….De Varnebock; een bijzonder smaakvolle herfstbok waar de passie van de brouwer tot de laatste druppel te proeven is. De naam Varnebock is gebaseerd op de naam van de oudste molen van Heiloo, de Varnebroekmolen.

Proost!