Skip to main content

productfotografie-glossy-makeupWe hebben groot nieuws! Het internationaal steeds groter wordende make-up merk Lookx heeft gekozen voor de productfotografie van Fotostudio IwanBronkhorst.nl. En daar zijn we natuurlijk uitermate trots op!

Een van de specialisme van onze fotostudio is het fotograferen van glossy en reflecterende voorwerpen. Zonder vreemde reflecties of stukgeflitste vlakken uiteraard! Neem bijvoorbeeld het fotograferen van flessen. In 9 van de 10 gevallen zie je in de reclamefolder of in webshops bij gefotografeerde flessen vreemde flitsvlekken, of nog erger: de reflecties van de fotograaf of de fotostudio. Het beheersen van reflecties is een kunst op zich, die weinigen onder de knie hebben. Maar juist op dat vlak onderscheidt onze fotostudio zich en dat valt op in de markt.

Om bovenstaande redenen klopte het bekende make-up merk Lookx bij ons aan. Met de lancering van een nieuwe lijn Lookx make-up producten en bijbehorende nieuwe website was de wensenlijst waaraan de nieuwe (en wereldwijd te gebruiken) productfoto’s moesten voldoen behoorlijk uitgebreid en lag de lat bijzonder hoog.

De nieuwe Lookx producten zijn voorzien van zowel ‘mat’ materiaal als glossy chromen doppen en glimmend plastic. Tel daarbij op de doorzichtige glazen onderkant van de verpakkingen en je begrijpt dat we daar een uitdaging op fotografie gebied hadden. Samen met de directie en ontwerpafdeling van Lookx zijn we in de fotostudio gaan ‘zoeken’ naar het juiste (internationale) gevoel van de productfoto’s die passen bij het merk Lookx. Door de goede samenwerking met Lookx hebben we als kleine fotostudio de prestigieuze opdracht inmiddels voltooid en zijn we bijzonder trots op de productfoto’s die inmiddels op de vernieuwde Lookx website te zien zijn.