Onze Marketing Support ondersteunt bedrijven op gebied van alles wat te maken heeft met uitingen en online activiteiten. Met meer dan 20 jaar ondernemerservaring en het ontwikkelen van bedrijven en (online) concepten zijn wij voor vele ondernemers een betrouwbare partner.

Zoals contentontwikkeling in woord en beeld.

Bijvoorbeeld voor website, social media campagne of brochure. Dit doen we o.a. voor Gemeente Heiloo, BUCH, Smit & Partners BV, de IJssalons van Pinoccio, Online-Slager.nl, JR Food BV en Ondernemend Heiloo.

We zijn een klankbord voor ondernemers die verder willen groeien. En daarin bieden wij alle tools én invulling. Dat kan een nieuwe huisstijl en fotografie zijn. Maar ook een compleet nieuwe webshop waarbij we de techniek, het onderhoud maar ook samen met de ondernemers de invulling verzorgen.

Business case
Zo ontwikkelden we voor JR Food het complete online groothandelsplatform inclusief directe koppeling met Exact. Middels een app kunnen de groothandelsklanten van JR Food heel gemakkelijk een afgestemd assortiment voorgeschoteld krijgen met specifiek voor die klant afgestemde prijzen. Het wekelijks updaten van de prijslijsten is volledig geautomatiseerd zodat de ondernemer daar geen omkijken meer naar heeft. Ook ondersteunen we JR Food op gebied van fotografie en het schrijven van teksten.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?
Of heb je een idee en kun je het zelf geen handjes en voetjes geven? Ook daarin staan we je bij op weg naar een succesvolle lancering! Is het niet haalbaar of zien we te veel hobbels in de weg? Daar zijn we ook eerlijk in.