Skip to main content

Onze fotostudio staat bekend om de aanwezigheid van alle faciliteiten voor food fotografie en food styling. Zo beschikken we over een horecakeuken en een regelmatig uitbreidende collectie props om de food foto’s te stylen.

Ook de collectie backdrops, in het nederlands ook wel ondergronden of achtergronden genoemd, breidt regelmatig uit. Het ‘zoeken’ naar geschikte backdrops is er een van de lange adem. Een zoektocht die vrijwel nooit stopt. Door goede connecties in het buitenland worden ook daar markten en brocante winkels afgestruind naar de allermooiste exemplaren die perfect passen bij onze food fotografie en foodstyling.

UPDATE: Deze ondergronden voor food fotografie zijn nu ook verkrijgbaar in onze webwinkel als lichtgewicht reproductie!

Nieuwe backdrops

Onlangs kregen we een nieuwe levering backdrops vanuit Frankrijk. Bij het zien van de toegestuurde foto’s waren we op slag verliefd. Laat maar komen! Heerlijk verweerd, sleets mediterraans hout en staal dat weer en wind heeft meegemaakt. Boordevol gevoel, sfeer en soms zelfs ‘met een verhaal’. Alles wat je nodig hebt voor een goede foodfoto! Hieronder een aantal van de nieuwe ondergronden:

Laat je inspireren!

Zoek je een enthousiaste en inspirerende fotostudio die creatief met je meedenkt als je gerechten of voedsel wilt laten fotograferen? Maak dan een afspraak en we laten je graag kennis maken met onze food fotografie en styling. En natuurlijk nemen we je mee op een rondleiding door onze fotostudio en magazijn met de collectie props en backdrops.

We zijn maandag tot en met vrijdag te bereiken op 072 – 74 32 937 en 7 dagen per week per e-mail op info@iwanbronkhorst.nl.