[divider line_type=”No Line” custom_height=”30″]Wil je Adobe Photoshop CC gebruiken voor fotobewerking? Of voor het maken van advertenties, banners voor social media of website maar heb je nog weinig kennis van Photoshop en fotobewerking? Met de cursus Photoshop CC voor beginners leer je op praktische wijze hoe je foto’s en afbeeldingen kunt bewerken en inzetten voor o.a. social media, websites of drukwerk.[divider line_type=”No Line” custom_height=”30″]

Cursusdata & tijden

De cursus bestaat uit 3 dagdelen van ca. 3 uur en wordt doorgaans gegeven op woensdag tussen 19:30 en 22.00 uur. Om de kwaliteit van de cursus hoog te houden wordt de cursus gegeven in kleine groepjes om persoonlijke aandacht te garanderen. Als ervaren fotograaf en fotobewerker deelt Iwan Bronkhorst zijn kennis om je een goede basis te geven om zelf met fotobewerking aan de slag te gaan! Er wordt lesgegeven uit Iwan’s eigen cursusboek “Cursus Photoshop voor beginners“. Voor cursusdata kun je kijken op de reserveringspagina Cursus Photoshop CC.

Wat heb je nodig?

Een laptop met muis en een volledige of proefversie van Adobe Photoshop CC (of CS6) is het enige dat je nodig hebt om de cursus te volgen. Heb je zelf geen laptop, dan zijn er laptops te leen.

Locatie

Fotostudio in Heiloo. Ook privéles of groepsles op locatie mogelijk.

Prijs

De kosten bedragen € 499,- exclusief BTW p.p. Inclusief Cursusboek, koffie, thee, water en een drankje na afloop.

Dit zeggen onze cursisten over de Cursus Photoshop voor Beginners:

  • Je gaf duidelijk les en het was een gemotiveerde groep!
  • Ondanks dat ik weet dat een aantal mogelijkheden bestaan ben ik er nooit echt mee aan de gang gegaan. Na gister is die drempel weg en zie ik alleen nog maar mogelijkheden i.p.v. dilemma’s. Zelf een boek pakken en aan de gang gaan geeft na een maand nog niet dat resultaat wat jij ons in één avond hebt laten ontdekken!
  • Verrassend, leerzaam en ontspannen/gezellige avond. Goed gedaan!!!
  • Ongelofelijk wat je met Photoshop kan doen. Deze cursus geeft mij meer inzicht in bewerkingen van o.a grafische bestanden. Jouw uitleg was super!
  • Iwan’s enthousiasme en duidelijke manier van uitleggen motiveert om met Photoshop aan de slag te gaan!
  • Wat een nuttige en leuke cursus fotoshop van Iwan heb ik gisteravond gehad, ik kijk uit naar de volgende lessen om nog meer te leren.
  • Het was top Iwan, op naar les 2, maar ik kan nu de kleine kneepjes van Photoshop al toepassen voor mijn projectfoto’s
  • Je hebt ons gisteravond een eerste beleving gegeven in de wereld van photoshoppen. Ik kende de term Photoshoppen natuurlijk wel, maar niet de mogelijkheden.
  • Iwan’s cursus Photoshop en zijn boek zijn bijzonder goed te volgen. Zonder enige kennis ben ik ingestapt en kan na drie avonden lekker aan de slag met Photoshop.
  • De praktische manier van lesgeven en het cursusboek dat door Iwan zelf is geschreven zijn bijzonder helder en goed te begrijpen zonder enige kennis van de materie.