Zijn de camera en lachen op commando niet zo jouw ding?

Dat ligt niet aan jou! Dat is het voor mij en 99.99% van Nederland ook niet. Lees dus vooral verder als je wél een profielfoto of serie portretfoto’s wil laten maken voor bijvoorbeeld je website, magazine, bedrijfsbrochure of social media.

Maak kennis met #HeadshotStudio

Wellicht heb je met frisse tegenzin gezocht naar een fotostudio die een portretfoto van jou, je collega's of personeel kan maken. Maar echt zin heb je niet in zo'n fotoshoot. Dat snap ik heel goed. Des te leuker vind ik het dat je nu op mijn site bent beland. Als je binnenkort na de fotoshoot onze fotostudio uitloopt denk je er vrijwel zeker anders over...

Want mijn aanpak is er voor iedereen die níet dagelijks voor de camera staat.

Het geheim?

Dat is iets tussen jou en mij. Letterlijk. De camera is geen obstakel meer. Je merkt hem zelfs nauwelijks op. Niets staat ons in de weg tijdens de fotoshoot. Want de interactie tussen jou en mij is de basis voor een geslaagde portretfoto! Wat je bij mij nooit zult horen tijdens een fotoshoot? 1, 2, 3...lachen! Of nog erger: ’say cheese!’.

En jouw foto’s?

Die moeten vooral JOU zijn, zoals je bent. Dát leg ik tijdens een ontspannen fotoshoot vast. Je hoeft dus niet dagen voor de spiegel je beste poses te oefenen. Tijdens de fotoshoot ga ik zorgen dat het beste van jezelf op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Geen overdreven poses of gemaakte lach op commando. Wel een aantal fraaie portretten die passen bij jou, je bedrijf en doel van de foto's.

Het resultaat

Een serie headshots of portretfoto's waar je trots op kunt zijn, en die je graag laat zien aan je klanten, collega's, vrienden of familie. Tijdens de fotoshoot kan je tussentijds meekijken op een groot scherm en worden de gemaakte foto’s besproken. En ik stop pas als we allebei tevreden zijn.

Je zult de fotoshoot verlaten met een goed gevoel en de conclusie dat het laten maken van foto's gewoon hartstikke leuk kan zijn!

In de fotostudio of op locatie

Een #headshotstudio fotoshoot kan zowel bij ons in de fotostudio te Heiloo (direct aan de A9) of op locatie (v.a. 5 personen). Met onze mobiele fotostudio zijn de mogelijkheden op locatie vrijwel gelijk als in de fotostudio.

In de fotostudio hebben we naast de ruimte waar gefotografeerd wordt ook een ruimte waar je je rustig kunt omkleden en eventueel je make-up kunt doen. Tijdens de shoot kan je tussentijds meekijken op een groot scherm en worden de gemaakte foto’s besproken.

Kies de stijl die bij je past

Er zijn bij een #headshotstudio fotoshoot diverse stijlen mogelijk. Licht en fris, zakelijk grijs of sfeervol zwart. En alles daar tussenin! Wij adviseren je graag bij de keuze van de stijl die past bij de gewenste uitstraling, het doel van de portretfoto’s of bij het bedrijf.