Na twee jaar in het Willibrordus Business Centrum van (enorme) groei is het tijd voor de volgende stap. Omdat ons huidige onderkomen niet meer voldeed en er geen ruimte mogelijk was voor verdere groei, verhuizen we per 1 juli naar Industrieterrein Boekelermeer, aan de Droogmakerij 78-1. Een hagelnieuwe fotostudio met meerdere (flex) werkplekken en drie vaste studiosettings voor o.a. productfotografie, portretfotografie en sieradenfotografie. We beschikken over een professionele horecakeuken voor de foodfotografie en workshops, en een ruime opslag om de collectie serviesgoed, ondergronden en props voor de foodfotografie op te slaan.

Het dienstenpakket wordt uitgebreid met 360 graden productfotografie en 360 graden productvideo’s. Ook zal de afdeling ‘Marketing Support’ verder worden uitgebreid. We hopen u snel te mogen begroeten in onze nieuwe fotostudio aan de Droogmakerij 78-1 in Heiloo.

 

 

Iwan Bronkhorst

Over Iwan Bronkhorst

Fotograaf uit Heiloo, gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, food fotografie, productfotografie en fotobewerking. Schrijver van de boeken Cursus Photoshop voor Beginners en Food Fotografie voor Beginners.

Voor meer info bel 072 – 7432937 of mail info@iwanbronkhorst.nl