was successfully added to your cart.

workshop-productgrafie-alkmaar-amsterdamAfgelopen week heb ik diverse geïnteresseerden een kijkje achter de schermen bij een product fotoshoot gegeven. Zo liet ik onder meer de opbouw en invloed van belichting zien en de wijze waarop ik light-modifiers maak en toepas in een productfoto zoals deze van Jack Daniel in dit bericht.

De reden is de steeds groter wordende vraag naar workshops productfotografie die ik binnenkrijg. Dat heeft mij doen besluiten om in de loop van de zomer te gaan starten met workshops productfotografie. Van eenvoudige producten op een witte achtergrond fotograferen tot en met het fotograferen van reclamefoto’s zoals deze van Jack Daniel. Ook laten we je zien hoe we de productfoto ontdoen van stofjes en krasjes met behulp van de Topaz Labs Photoshop plugins!

** UPDATE: Inmiddels kun je een workshop Productfotografie reserveren! ***

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van de Workshops Productfotografie dan kun je alvast vrijblijvend een e-mail sturen aan info@iwanbronkhorst.nl.

Iwan Bronkhorst

Over Iwan Bronkhorst

Fotograaf uit Heiloo, gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, food fotografie, productfotografie en fotobewerking. Schrijver van de boeken Cursus Photoshop voor Beginners en Food Fotografie voor Beginners.

Bandfotografie
Volgende bericht