Oude foto’s digitaliseren, herstellen én inkleuren

Al vele jaren digitaliseren en herstellen wij oude foto’s voor onze klanten. Dit levert heel vaak blije en soms zelfs ontroerde reacties op. Kortom, een bijzonder dankbaar stukje dienstverlening. We maken regelmatig een zwart-wit herinnering een stukje kleurrijker: je kunt bij ons zwart-wit foto’s laten inkleuren voor een kleurrijke, blijvende herinnering.

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij bieden op gebied van het inkleuren van (oude) zwart-wit foto’s.

Zo repareren wij oude foto’s

“We helpen je graag aan een blijvende herinnering, digitaal of als afdruk”
De blije en verraste gezichten die wij regelmatig in onze studio zien zijn de kroon op ons werk. Zelfs zwaar beschadigde foto’s kunnen in de meeste gevallen worden hersteld. Als dat het enige is dat je nog hebt van een dierbare, wat is er mooier dan dat wij die oude beschadigde foto weten te herstellen en afdrukken? In deze video een impressie hoe dat – versneld – in zijn werk gaat…

Uw oude foto’s laten inkleuren, digitaliseren of laten herstellen?

Ons team verzorgt de digitalisering, inkleuren en reparatie van oude foto’s en voor een hoge kwaliteit digitaal bestand of afdruk. Voor meer informatie bel 085 – 004 33 80 of mail info@iwanbronkhorst.nl. Je kunt ook het offerte formulier gebruiken om een offerte aan te vragen.

Offerte aanvraagformulier