Skip to main content

Schilderijen fotograferen

Fotografie & digitalisatie van schilderijen, tekeningen en documenten

Reproductie & Digitalisatie Schilderijen

In onze speciaal ingerichte reproductieruimte fotograferen en digitaliseren wij uw schilderijen, tekeningen en documenten in de hoogste kwaliteit zodat waarheidsgetrouwe reproducties mogelijk zijn. 

Onze fotostudio in Heiloo heeft een speciaal ingerichte ruimte waar schilderijen kunnen worden gefotografeerd. Dit noemen wij reproducties. Naast schilderijen fotograferen kunnen wij ook documenten, tekeningen, posters en allerlei andere platte voorwerpen digitaliseren om later te kunnen afdrukken.

Het is mogelijk uw schilderij te laten digitaliseren zowel zonder lijst als met lijst. Door de techniek die wij gebruiken om schilderijen om te zetten naar een digitaal beeldbestand is er geen fysiek contact nodig tussen uw schilderij en onze apparatuur.

U kunt ook met uw schilderij op de foto gaan in onze fotostudio, bijvoorbeeld voor zakelijke promotiefoto’s of profielfoto’s voor social media.

Wilt u uw schilderijen in een interieur laten zien? Dan bieden wij de mogelijkheid om uw schilderij digitaal in te monteren in een interieurfoto.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fotografie en digitalisatie van schilderijen? Neem dan contact met ons op. We zijn dagelijks bereikbaar op info@iwanbronkhorst.nl of van maandag tot en met donderdag telefonisch op 085 – 004 33 80.

Tekeningen laten digitaliseren

In onze reproductieruimte digitaliseren wij schetsen, tekeningen en bouwtekeningen voor bijvoorbeeld reproducties of archivering. 

Schetsen en tekeningen worden regelmatig in onze fotostudio gedigitaliseerd. Dat kunnen bijvoorbeeld kindertekeningen zijn, maar ook kunstwerken zoals schetsen en tekeningen. Vaak zijn dit delicate kunstwerken die met zorg door onze medewerkers worden behandeld. Na het inscannen of digitaliseren worden de reproducties van uw tekeningen opgeslagen als een hoge resolutie beeldbestand waarmee het maken van reproducties mogelijk is.

Laat uw tekeningen en schetsen professioneel digitaliseren en reproduceren door IwanBronkhorst.nl. We zijn 7 dagen per week per e-mail bereikbaar op info@iwanbronkhorst.nl of van maandag tot en met donderdag telefonisch op 085 – 004 33 80.

Tekeningen, prenten, schetsen en illustraties laten inscannen in hoge kwaliteit voor reproductie

Documenten laten inscannen en digitaliseren

Heeft u kleine of grote documenten om in te laten scannen? Of het nu om een enkel document gaat of een groot aantal, u kunt bij ons terecht voor het professioneel laten digitaliseren en (optioneel) laten bewerken van documenten. Van diploma’s tot en met stamboom op perkament, wij verzorgen het digitaliseren en scannen van uw documenten met zorg in de hoogste kwaliteit. In onze permanente reproductieruimte kan tot ca. 150cm worden gedigitaliseerd.

Meer weten over uw documenten laten inscannen en digitaliseren? Neem dan contact met ons op. We zijn dagelijks per e-mail bereikbaar op info@iwanbronkhorst.nl of van maandag tot en met donderdag telefonisch op 085 – 004 33 80.