Workshop Productfotografie
Product
599 per persoon
Duur workshop: ca. 5 uur
Gebruik apparatuur inbegrepen
Workshop wordt individueel gegeven
Met Certificaat
Inclusief e-Book Productfotografie voor Beginners
Workshop Food Fotografie
Food
599 per persoon
Duur workshop: ca. 5 uur
Gebruik apparatuur inbegrepen
Workshop wordt individueel gegeven
Met Certificaat
Inclusief e-Book Food Fotografie voor Beginners
Online Workshop Food Fotografie
Food
129 per persoon
Geheel online
Op eigen tempo te volgen
Met instructievideo's
Met Certificaat
Inclusief e-Book Food Fotografie voor Beginners

Alle aandacht voor jou!

Bij Fotostudio IwanBronkhorst.nl in Heiloo kun je terecht voor een Workshop Productfotografie en een Workshop Food Fotografie. Op praktische wijze leer je de basis van productfotografie of food fotografie. Omdat we de workshops individueel geven hebben we alle aandacht voor jou als cursist en leer je op praktische wijze jouw apparatuur begrijpen en inzetten. De kwaliteit van de workshops fotografie staat voorop en we zien je graag enthousiast en vol motivatie onze fotostudio verlaten na de workshop.

Je leert de basis waarmee je verder kunt.

Enige kennis van fotografie en een eigen camera is handig maar zeker geen vereiste! We behandelen in onze workshops een aantal van de belangrijkste instellingen en eigenschappen van fotocamera’s. Het gereedschap leren kennen om een food foto of productfoto te maken is wat ons betreft de basis waarmee je verder kunt gaan leren. Juist dit wordt vaak niet behandeld bij goedkopere en/of workshops die in groepjes plaatsvinden.

Daarom vinden vele cursisten de weg naar onze fotostudio voor één van de workshops of online workshops die je op eigen tempo kunt volgen. We zien je graag enthousiast onze fotostudio verlaten met nieuwe kennis en enthousiasme om hiermee verder te gaan.

Liever aan de slag op je eigen tempo?

Kijk dan eens bij onze Online Workshop Food Fotografie! In 10 modules voorzien van instructievideo’s en praktijkopdrachten ga je op je eigen tempo maar onder begeleiding van product- en foodfotograaf Iwan Bronkhorst stap voor stap aan de slag met food fotografie. Zijn jarenlange ervaring in het geven van workshops food fotografie en productfotografie zijn de basis voor de makkelijk te volgen lessen in woord en beeld.

Je leert tijdens de Workshop Food Fotografie het beste uit jouw fotocamera te halen. Welke belichting is bruikbaar voor food fotografie? Hoe combineer je kleuren, ondergronden en props tot een fraaie foodfoto? En hoe kom je tot een oogstrelende compositie en style je een setting? Je leert het in de online Workshop Food Fotografie!

eBooks cursus Food fotografie en Productfotografie

Onze fotostudio heeft diverse eBooks met fotografie cursussen ontwikkeld. Gebaseerd op de praktijk en geschreven in begrijpelijke taal. Want wij vinden dat mooie productfoto’s en foodfoto’s voor iedereen haalbaar moeten zijn. Onze eBooks zijn een zeer goede basis om te beginnen met productfotografie en foodfotografie, of om juist net even wat extra kennis op te doen. In onze webwinkel kun je o.a. een eBook Productfotografie voor Beginners en Food Fotografie voor Beginners aanschaffen en direct aan de slag gaan.

Een fotoimpressie van onze workshops