Food fotografie cursus individueel

Waarom ziet hetzelfde gerecht er op de ene foto beter uit dan op de andere? Wat is het geheim van food fotografie en hoe zorg je ervoor dat mensen trek krijgen bij het zien van jouw foto? Doe dan mee met de Workshop Food Fotografie voor beginners, een privé workshop voor food bloggers, horecaondernemers, thuiskokende enthousiastelingen en iedereen met interesse in het fotograferen van eten. In onze fotostudio te Heiloo (ca. 20 minuten van Amsterdam) gaan we aan de slag met foodfotografie, styling en nabewerking. Je leert de basis in één dag, zonder dat je veel kennis van fotografie nodig hebt. Deze workshop wordt individueel gegeven, dus alle aandacht is er voor jou!

Stel, je bent eigenaar van een horecagelegenheid, gemotiveerde thuiskok of je verrijkt het internet regelmatig met je foodblog. Helaas blijven de foto’s van het eten die je publiceert op je website, social media of blog een beetje achter bij die mooie gerechten die je hebt bereid. Maar hoe zet je eten op de foto zodat het er wél net zo goed uitziet als het smaakt? Kijkend naar al die fraaie foto’s van gerechten in de magazines besluit je dat je de volgende stap wilt gaan zetten: professionele foto’s leren maken van eten.

De workshop food fotografie

Wat doen al die camera-instellingen, welke ondergrond kies je en hoe style je een gerecht? De enorme keus aan serviesgoed, bestek en overige aankleding maakt het bovendien niet gemakkelijker voor je. Dát en nog veel meer ga je leren in onze Workshop Food Fotografie & Food Styling!

Dit komt aan bod tijdens de workshop:

  • Apparatuur
  • Camera instellingen
  • Diafragma, Sluitertijd en ISO
  • Belichting
  • Props
  • Ondergronden en Achtergronden
  • Gebruik van kleur
  • Camerastandpunt
  • Compositie
  • Workflow

Reserveer een Workshop Food fotografie voor Beginners online!

Niet in een groep, maar alle aandacht voor jou!

De workshops food fotografie geven we in onze fotostudio in Heiloo. Onder begeleiding van product- en foodfotograaf Iwan Bronkhorst ga je aan het werk. Omdat wij van mening zijn dat food fotografie al lastig genoeg is wordt de workshop foodfotografie individueel gegeven en niet in groepjes. Alle aandacht is er dus voor jou als cursist. Na de introductie zoek je props en ondergronden uit, leer je eten stylen en maak je jouw eerste food foto. Je leert de basis van belichting, de werking van je camera, compositie en styling. Na de workshop ben je in staat om smakelijke, professionele food foto’s te maken.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop Food fotografie is voor iedereen met interesse in het fotograferen van eten. Of je nu foodblogger of horeca ondernemer bent, wij leren je de basis van een mooie foodfoto die je kunt gebruiken voor website, social media of drukwerk!

Waar & Wanneer

De workshop wordt gehouden in onze fotostudio in Heiloo, 20 minuten vanaf Amsterdam. De workshop duurt ongeveer 4 uur. Wij zorgen voor een hapje en drankje tijdens de workshop food fotografie.

Prijs

De prijs voor de workshop is € 499,00 exclusief BTW per persoon. Wil je de workshop met meerdere personen tegelijk volgen, neem dan even contact met ons op voor een offerte.

Materialen

Je kunt tijdens de workshop gebruik maken van alle materialen die in de fotostudio aanwezig zijn zoals producten, gerechten, props, ondergronden, serviesgoed, etc.

Apparatuur

Het enige dat je zelf mee moet nemen is je camera, een statief en draadontspanner/afstandbediening. Heb je geen camera en wil je toch de workshop food fotografie volgen, neem dan contact met ons op. Onze fotostudio beschikt over een beperkt aantal camera’s waarmee je aan de slag kunt.

Reserveer een Workshop Food fotografie voor Beginners online!

Gebruik kortingscode #WORKSHOP2019 en ontvang € 50,- korting op je online reservering!

Reserveer een Workshop Food fotografie voor Beginners online!

Gebruik kortingscode #WORKSHOP2019 en ontvang € 50,- korting op je online reservering!