IwanBronkhorst.nl

Fotostudio - eCommerce - Marketing

De Droogmakerij 78 Heiloo
Telefoon: 085 – 004 33 80

Over ons

Wegens filmopnames en de feestdagen is onze fotostudio gesloten tussen 1 december 2020 en 4 januari 2021. Bestellingen worden wél uitgeleverd!

Wij zijn een creatieve fotostudio gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, zakelijke portretfotografie, productfotografie, foodfotografie, productvideo, content ontwikkeling en workshops. Onze fotostudio is gevestigd onder de rook van Alkmaar, direct aan de A9. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak: 085 – 004 33 80.

Bedrijfsgegevens

IwanBronkhorst.nl
De Droogmakerij 78
1851 LX Heiloo
Nederland

Bezoek uitsluitend op afspraak.

Telefoon: 085 – 004 33 80
E-mail: info@iwanbronkhorst.nl

K.v.K. nr. 56916523
BTW nr. NL002024281B84

Openingstijden:

Ma: 8 – 15 uur
Di: 8 – 15 uur
Wo: 8 – 15 uur
Do: 8 – 15 uur
Vrij: Gesloten

Een kijkje achter de schermen

Onze fotostudio is continu in beweging en dat is goed te zien in dit ‘kijkje achter de schermen’.

Meer over onze fotostudio, fotografie en dienstverlening

Van uit de hand gelopen hobby tot succesvolle fotostudio. Hoe ik dat gedaan heb? Door de gaten in de markt te vinden en in te vullen. Daardoor boorde ik markten aan waarin ik een goed belegde boterham verdien en fotografeer voor zowel lokale ondernemers als wereldwijd bekende merken.

Sommige collega-fotografen staren zich vooral blind op de allernieuwste apparatuur en gebruiken dat om (nieuwe) klanten te overtuigen. Want, zo wordt beredeneerd, dat levert betere foto’s op. Ik vind werken aan een goed portfolio veel belangrijker. Hoe je dat doet en waarmee je dat doet vind ik veel minder interessant. Je portfolio moet uiteindelijk voor jou gaan werken. De nieuwste apparatuur is slechts een middel om tot een resultaat te komen, geen doel op zich. Als ondernemer moet je daarom altijd blijven investeren in jezelf.

Nieuwe fotostudio op Industrieterrein Boekelermeer
In juli 2017 is de nieuwe fotostudio aan De Droogmakerij op Industrieterrein De Boekelermeer betrokken. Naast een verviervoudiging van studiovloeroppervlak, is er een ruime opslag voor apparatuur, props en decorstukken. Er zijn nu meerdere permanente studio opstellingen om sneller in te kunnen springen op de vragen van onze klanten. Ook beschikt de fotostudio over een professionele horecakeuken die bijdraagt aan verdere groei van de food fotografie.

Food fotografie
Door een geheel eigen, kenmerkende stijl, de faciliteiten in de fotostudio en een uitgebreide collectie props weten restaurants, importeurs, marketingbureau’s en producenten de weg voor food fotografie naar mijn fotostudio te vinden. Samen met ervaren food stylistes verzorgen we food fotografie en food styling van conceptontwikkeling tot nabewerking. Dit kan zowel in onze fotostudio als op locatie. Onze klanten zijn zowel lokale ondernemers maar ook internationaal bekende merken als Lookx, Old Amsterdam en Sabra Mezze.

Productfotografie
De interesse in productfotografie is ontstaan in de tijd dat ik in de edelmetaal aan een opdracht werkte. Glimmende materialen die knap op de foto moesten worden gezet bleek voor alle fotografen een uitdaging. Ik als (toen nog) hobby-fotograaf vond het dusdanig interessant om die materie eigen te maken. Nu, jaren later heb ik een fotostudio waar productfotografie de belangrijkste pijler is, werk ik voor diverse bekende merken en worden mijn productfoto’s wereldwijd gepubliceerd.

Reclamefotografie
Samen met onze klanten werken we o.a. aan de visual identity en brand identity van een product of dienst. Conceptontwikkeling en styling verzorgen we in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. We zijn sparringpartner voor directie, reclamebureau’s en marketingafdelingen. Je kunt onze reclamefotografie vinden bij lokale ondernemers en internationaal opererende bedrijven en merken. Zo wordt er momenteel gewerkt aan de reclamefotografie van een bekend Nederlands modemerk.

360 Graden fotografie
Bij de opening van de nieuwe fotostudio is onze dienstverlening uitgebreid met 360 graden fotografie waarmee producten rondom kunnen worden gefotografeerd. Er is geïnvesteerd in een op maat gebouwde, duurzame 360-graden installatie die door onze eigen software en camera’s wordt aangestuurd. Hiermee kunnen we efficiënter werken dan met standaard beschikbare oplossingen omdat het verwerkingsproces van de 360-graden foto’s niet afwijkt van het normale verwerkingsproces van foto’s.

Deze mooie 360 graden fotografie techniek laat bezoekers van websites en webshops om het gefotografeerde voorwerp heen kijken. Dit werkt met alle computers, tablets en mobiele apparaten. Overigens hoeven dit niet altijd producten te zijn, ook worden op deze manier personen gefotografeerd, bijvoorbeeld voor de bedrijfswebsite.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie is zeer divers en kan bestaan uit het portretteren van directie of personeel, maar ook het bedrijfspand of bedrijfsprocessen in beeld brengen. Productfotografie, food fotografie en reclamefotografie hebben raakvlakken met bedrijfsfotografie waardoor deze vaak samen binnen projecten worden uitgevoerd.

Portretfotografie
Zowel particulieren als bedrijven worden in onze fotostudio of op locatie geportretteerd. Dat kan een portretfoto zijn voor website of social media. Ook voor de meer creatieve portretten hebben we alles in huis.

Digitaliseren en herstellen oude foto’s
Oude, vergeelde of beschadigde foto’s zijn soms een laatste herinnering aan iemand. Krasjes, kreukels, stofjes in de foto? Dat is geen probleem. Wij digitaliseren en herstellen oude en/of beschadigde foto’s. Ook corrigeren we contrast, helderheid en scherpte zodat een hoge (afdruk)kwaliteit mogelijk is. Dit kan op fotopapier, canvas en luxe materialen zoals dibond en plexiglas.

Workshops & fotografieboeken
Fotograaf Iwan Bronkhorst is auteur van de boeken ‘Basiscursus Photoshop’ en ‘Food Fotografie voor Beginners’. Op dit moment wordt er gewerkt aan het derde cursusboek ‘Productfotografie voor Beginners’. Hierin wordt de basis van productfotografie behandeld én een aantal van Iwan’s eigen oplossingen en ontwikkelde methodes uit de doeken gedaan. In de fotostudio worden regelmatig workshops food fotografie en productfotografie gegeven aan enthousiastelingen, amateurfotografen en collega fotografen.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen
Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. We vinden het dan ook belangrijk dat je als bedrijf ook betrokken bent bij je omgeving. Daarom ondersteunt onze fotostudio o.a. Stichting Vrienden van de Vijfhoek en sponsoren we o.a. Buurtpreventie Heiloo en Duurzaam Heiloo.