Over IwanBronkhorst.nl

Wij zijn een creatieve fotostudio gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, productfotografie, foodfotografie, digitalisatie en restauratie van oude foto’s, content ontwikkeling, de ontwikkeling van fotografiehulpmiddelen en workshops. Onder het merk Foodborden.nl en Foodboardshop.com ontwikkelen wij achtergronden en ondergronden voor foodfotografie en productfotografie. Ons bedrijf en fotostudio zijn gevestigd onder de rook van Alkmaar, direct aan de A9.

IwanBronkhorst.nl
De Droogmakerij 78
1851 LX Heiloo

E-mail: info@iwanbronkhorst.nl
Telefoon: 085 – 004 33 80

K.v.K. nr. 56916523
BTW nr. NL002024281B84

Openingstijden

Bezoek uitsluitend op afspraak.

Openingstijden
Ma t/m do van 8 – 12 uur en van 13 tot 17 uur.
Vrij: Gesloten

Over onze fotostudio

In juli 2017 is de fotostudio aan De Droogmakerij op Industrieterrein De Boekelermeer betrokken. Naast het ruime studiovloeroppervlak, is er opslag voor apparatuur, props en decorstukken. Er zijn meerdere permanente studio opstellingen om sneller in te kunnen springen op de vragen van onze klanten.

Ondergronden & Achtergronden Webwinkel

In 2019 is het merk Foodborden.nl gelanceerd: een collectie ondergronden voor food fotografie, gebaseerd op de eigen collectie van de fotostudio. Dit bleek zo’n succes dat al snel een internationale webshop, Foodboardshop.com, werd opgezet. Sinds 2020 is er een productielocatie bijgekomen om aan de vraag te kunnen voldoen. Foodborden.nl heeft meegewerkt aan het 5e seizoen van RTL4’s Het Perfecte Plaatje.

e-Commerce

Door meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van maatwerk e-commerce systemen, SEO en de samenvoeging met zusterbedrijven GoSix BV en I.Bronkhorst BV wordt IwanBronkhorst.nl regelmatig gevraagd om oplossingen te ontwikkelen waarbij een e-commerce systeem naadloos moet worden geintegreerd in (bestaande) bedrijfsprocessen. Ook de eigen e-commerce concepten Foodborden.nl en WorkshopFoodFotografie.nl worden in eigen huis ontwikkeld.

Cursussen & Workshops

Iwan Bronkhorst is auteur van de boeken ‘Basiscursus Photoshop’,  ‘Food Fotografie voor Beginners’ en ‘Productfotografie voor Beginners’. In de fotostudio worden regelmatig workshops food fotografie en productfotografie gegeven aan enthousiastelingen, amateurfotografen en collega fotografen.