Voor het digitaliseren en repareren van oude en/of beschadigde foto’s kun je terecht bij Fotostudio IwanBronkhorst.nl in Heiloo. Wij verzorgen de digitalisering en reparatie van oude foto’s of beschadigde foto’s. In de meeste gevallen kunnen zelfs de ergst beschadigde foto’s worden gedigitaliseerd, hersteld en worden ontdaan van krasjes, kreukels en stofjes. Ook corrigeren we contrast, helderheid en scherpte zodat een hoge (afdruk)kwaliteit mogelijk is. Ook het afdrukken van gedigitaliseerde foto’s kunnen we verzorgen. 

Oude foto’s digitaliseren

Jeugdherinneringen, grootouders en of herinneringen uit lang vervlogen tijden. We hebben ze allemaal, maar vaak slechts nog als oude, verkleurde en beschadigde foto’s. Een aantal voorbeelden van gedigitaliseerde en gerepareerde oude foto’s zijn hieronder te bekijken.

Beschadigde foto’s digitaliseren en repareren

Bij onderstaande foto’s laten we zien dat zelfs de meest beschadigde foto’s gedigitaliseerd en gerepareerd kunnen worden. Dit soort foto’s zijn vaak de enige visuele herinnering aan een dierbare. De foto’s van het oude linnen rijbewijs waren gekreukt, bestempeld en met twee ringen vastgezet aan het rijbewijs. Alhoewel de originele rijbewijsfoto niet groter is dan een pasfoto kunnen we door de gebruikte digitalisering techniek grootformaat fotoafdrukken verzorgen op diverse materialen.

Voorbeelden reparatie licht beschadigde foto’s

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van gedigitaliseerde oude foto’s die licht beschadigd zijn. Dat kunnen stofjes zijn, kleine krasjes of vergeling van het papier. Onze fotostudio digitaliseert en repareert deze kleine oneffenheden.

Voorbeelden reparatie zwaar beschadigde foto’s

Ook zwaar beschadigde oude foto’s zijn in veel gevallen deels of geheel te herstellen. Onze specialisten adviseren u graag naar de mogelijkheden om uw oude, beschadigde foto’s te digitaliseren en te herstellen.

Afdrukken van gedigitaliseerde beelden

Via onze afdrukservice verzorgen we ook afdrukken van de gedigitaliseerde beelden. Dit kan op fotopapier, canvas en luxe materialen zoals dibond en plexiglas. Onze fotostudio beschikt over een professionele fotoprinter waarop fotoafdrukken tot 32cm x 45cm kunnen worden gemaakt. Ook inlijsten behoort tot de mogelijkheden.

Zo repareren wij oude beschadigde foto's!

In deze video ‘Digitaliseren en herstellen van oude foto’s, dia’s en negatieven’ geven we een kijkje achter de schermen bij het herstellen en nabewerken van een gedigitaliseerde oude foto.

Uw oude foto’s laten digitaliseren of beschadigde foto’s laten repareren?

Ons team verzorgt de digitalisering en reparatie van oude foto’s en voor een hoge kwaliteit digitaal bestand of afdruk. Voor meer informatie bel 085 – 004 33 80 of mail info@iwanbronkhorst.nl.