Voor het digitaliseren en repareren van oude en/of beschadigde foto’s kunt u terecht bij Fotostudio IwanBronkhorst.nl in Heiloo. Wij verzorgen de digitalisering en reparatie van een enkele foto tot grote aantallen. In de meeste gevallen kunnen zelfs de meest beschadigde foto’s worden gedigitaliseerd, hersteld en worden ontdaan van krasjes, kreukels en stofjes. Ook corrigeren we contrast, helderheid en scherpte zodat een hoge (afdruk)kwaliteit mogelijk is. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel 072 – 7432937 of mail info@iwanbronkhorst.nl

Oude foto’s digitaliseren en repareren

Bij onderstaande foto’s laten we zien dat zelfs de meest beschadigde foto’s gedigitaliseerd en gerepareerd kunnen worden. Dit soort foto’s zijn vaak de enige visuele herinnering aan een dierbare. De foto’s van het oude linnen rijbewijs waren gekreukt, bestempeld en met twee ringen vastgezet aan het rijbewijs. Alhoewel de originele rijbewijsfoto niet groter is dan een pasfoto kunnen we door de gebruikte digitalisering techniek grootformaat fotoafdrukken verzorgen op diverse materialen.

Afdrukken van gedigitaliseerde beelden

Via onze afdrukservice verzorgen we ook afdrukken van de gedigitaliseerde beelden. Dit kan op fotopapier, canvas en luxe materialen zoals dibond en plexiglas. Onze fotostudio beschikt over een professionele fotoprinter waarop fotoafdrukken tot 32cm x 45cm kunnen worden gemaakt. Ook inlijsten behoort tot de mogelijkheden.

Demonstratie repareren oude foto’s

In de video ‘Digitaliseren en herstellen van oude foto’s, dia’s en negatieven’ is een korte impressie van het herstellen en nabewerken van een gedigitaliseerde oude foto te zien.

Ons team verzorgt de digitalisering en reparatie van oude foto’s en voor een hoge kwaliteit digitaal bestand of afdruk. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.