Skip to main content

Food Fotografie & Styling

Wij verzorgen food fotografie en food styling voor o.a. restaurants, producenten en importeurs.

Het fotograferen van voedsel en gerechten behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van onze fotostudio. Mooie gerechten en voedselproducten zijn kunstwerkjes op zichzelf. En dat leggen wij zo smakelijk mogelijk vast op beeld. Met onze jarenlange ervaring in visuele communicatie is food fotografie binnen onze fotostudio uitgegroeid tot belangrijk deel van de fotografie dienstverlening. Wij fotograferen gerechten, voedsel en producten voor o.a. producenten, horeca, groothandel, media- en reclamebureau’s.

Food Styling

Samen met onze food stylisten verzorgen wij food fotografie van A tot Z. We bedenken concepten, gerechten en stylen de setting en gerechten. Daarom is iedere food foto uniek qua sfeer, beleving en smaak. Om de juiste sfeer te verkrijgen zoeken we in onze eigen collectie de juiste ondergronden, belichting en props bij. De passie van de chefkok, de puurheid van een product, verse ingrediënten; dat wil je zien én (bijna) kunnen proeven in de culinaire ontdekkingstocht die een foodfoto is!

Wil je zelf gerechten leren fotograferen? Ga dan zelf aan de slag met ons ebook Food Fotografie voor Beginners of doe de online workshop Food Fotografie op www.workshopfoodfotografie.nl.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die onze fotostudio biedt op gebied van food fotografie? Neem dan contact met ons op. We zijn 7 dagen per week per e-mail bereikbaar op info@iwanbronkhorst.nl of van maandag tot en met donderdag telefonisch op 085 – 004 33 80.

Alles in huis voor Food Fotografie

De voordelen die onze fotostudio biedt is dat we alles in eigen huis hebben: een horecakeuken om de gerechten te bereiden, foodstyling en een grote collectie props en ondergronden. Wij verzorgen food fotografie van eten en gerechten voor menukaart, website of drukwerk. Dat doen we voor lokale ondernemers, internationale bedrijven en bekende merken zoals Old Amsterdam, Echte Boter, La Lorraine, Excellent Food en Jamin.

Ook geven we workshops food fotografie, hebben we een e-book ‘Food Fotografie voor beginners’ geschreven en een online workshop Food Fotografie ontwikkeld!

De faciliteiten van onze fotostudio

De fotostudio beschikt over alle faciliteiten zoals een horecakeuken, foodstylisten en een uitgebreide collectie ondergronden, snijplanken, bestek en props die we gebruiken bij het fotograferen van gerechten, voedsel en producten. Maar ook op locatie kunnen wij de food fotografie verzorgen. Met onze mobiele fotostudio en een selectie uit de collectie props en ondergronden kunnen we gerechten en voedsel op vrijwel iedere locatie in de Benelux fotograferen.