Wij houden van eten! Mooie gerechten en voedselproducten; het zijn kunstwerkjes op zich. Daarom hebben we van díe liefde voor eten ons werk gemaakt. Want wij fotograferen gerechten en voedselproducten voor o.a. producenten, restaurants, groothandels, media en reclamebureau’s.

Onze fotostudio verzorgt de food fotografie van eten en gerechten voor menukaart, website of drukwerk. Dat doen we voor zowel lokale ondernemers als internationaal werkende bedrijven. Ook geven we workshops food fotografie en hebben we een e-book ‘Food Fotografie voor beginners’ geschreven!

In studio of op locatie

Concept ontwikkeling

Food Styling

Eigen collectie props

Food Styling

Samen met onze food stylisten verzorgen wij food fotografie van A tot Z. We bedenken concepten, gerechten en stylen de setting en gerechten. Daarom is iedere food foto uniek qua sfeer, beleving en smaak. Om de juiste sfeer te verkrijgen zoeken we in onze eigen collectie de juiste ondergronden, belichting en props bij. De passie van de chefkok, de puurheid van een product, verse ingrediënten; dat wil je zien én (bijna) kunnen proeven in de culinaire ontdekkingstocht die een foodfoto is! Wil je zelf gerechten leren fotograferen? Ga dan zelf aan de slag met mijn ebook Food Fotografie voor Beginners!

Fotostudio of op locatie

De fotostudio beschikt over alle faciliteiten zoals een horecakeuken, foodstylisten en een uitgebreide collectie ondergronden, snijplanken en bestek props die we gebruiken bij het fotograferen van voedsel. Maar ook op locatie kunnen wij de food fotografie verzorgen. Met onze mobiele fotostudio en een selectie uit de collectie props en ondergronden kunnen we gerechten en voedsel op vrijwel iedere locatie in de Benelux fotograferen.

Bel 072 – 74 32 937 of mail ons voor een offerte of brainstormsessie!

Elk gerecht met liefde bereid (en gefotografeerd!)

Fotograaf Iwan Bronkhorst, eigenaar van Fotostudio IwanBronkhorst.nl, staat aan de basis van onze food fotografie. Door de enorme groei die onze fotostudio de afgelopen jaren op dat gebied heeft doorgemaakt is ook food styling meegegroeid om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Met een creatief team aan food stylisten en een inspirerende collectie vol met ondergronden, bestek, servies en props verzorgt onze fotostudio de food fotografie en food styling voor zowel lokale ondernemers als internationals. Food fotografie is ook mogelijk op locatie door geheel Nederland.

Meer informatie over food fotografie & food styling

Meer weten over de mogelijkheden die onze fotostudio biedt op gebied van food fotografie en food styling? Neem dan contact met ons op. We zijn maandag tot en met vrijdag te bereiken op 072 – 74 32 937 en 7 dagen per week per e-mail op info@iwanbronkhorst.nl.

Uit ons food fotografie portfolio