Voor restaurant, producent, groothandel, media en reclamebureau’s verzorgt Fotostudio IwanBronkhorst.nl de food fotografie van eten en gerechten voor menukaart, website of drukwerk. Onze fotostudio beschikt over alle faciliteiten en een uitgebreide collectie ondergronden en props die we gebruiken bij het fotograferen van voedsel. Samen met onze food stylisten verzorgen wij food fotografie van A tot Z. Culinaire fotografie, of in engels food photography, is mogelijk op locatie en in onze fotostudio in Heiloo. Wilt u zelf gerechten leren fotograferen? Ga dan zelf aan de slag met mijn ebook Food Fotografie voor Beginners!

Food Fotografie

Food Styling

Iedere food foto is uniek qua sfeer, beleving en smaak. De passie van de chefkok, de puurheid van een product, de verse ingrediënten; dat wil je zien én (bijna) kunnen proeven in een foto. Een food foto vertelt een verhaal en neemt je mee op een heerlijke culinaire ontdekkingstocht…

Fotograaf Iwan Bronkhorst, eigenaar van Fotostudio IwanBronkhorst.nl, staat aan de basis van onze food fotografie. Door de enorme groei die onze fotostudio de afgelopen jaren op dat gebied heeft doorgemaakt is ook food styling meegegroeid om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Met een creatief team aan food stylisten en een inspirerende collectie vol met ondergronden, bestek, servies en props verzorgt onze fotostudio de food fotografie en food styling voor zowel lokale ondernemers als internationals. Food fotografie is ook mogelijk op locatie door geheel Nederland.

Een kijkje achter de schermen bij Food Fotografie & Food Styling


Meer informatie over food fotografie & food styling

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze fotostudio biedt op gebied van food fotografie en food styling? Neem dan contact met ons op. We zijn maandag tot en met vrijdag te bereiken op 072 – 74 32 937 en 7 dagen per week per e-mail op info@iwanbronkhorst.nl.