Food Fotografie & Food Styling

Food Fotografie & Food Styling

Het fotograferen van voedsel en gerechten behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van onze fotostudio. Mooie gerechten en voedselproducten zijn kunstwerkjes op zichzelf. En dat leggen wij zo smakelijk mogelijk vast op beeld. Met onze jarenlange ervaring in visuele communicatie is food fotografie binnen onze fotostudio uitgegroeid tot belangrijk deel van de fotografie dienstverlening.

Wij fotograferen gerechten, voedsel en producten voor o.a. producenten, horeca, groothandel, media- en reclamebureau’s.

Food Styling

Samen met onze food stylisten verzorgen wij food fotografie van A tot Z. We bedenken concepten, gerechten en stylen de setting en gerechten. Daarom is iedere food foto uniek qua sfeer, beleving en smaak. Om de juiste sfeer te verkrijgen zoeken we in onze eigen collectie de juiste ondergronden, belichting en props bij. De passie van de chefkok, de puurheid van een product, verse ingrediënten; dat wil je zien én (bijna) kunnen proeven in de culinaire ontdekkingstocht die een foodfoto is!

Wil je zelf gerechten leren fotograferen? Ga dan zelf aan de slag met mijn ebook Food Fotografie voor Beginners!

Alles in huis voor Food Fotografie

De voordelen die onze fotostudio biedt is dat we alles in eigen huis hebben: een horecakeuken om de gerechten te bereiden, foodstyling en een grote collectie props en ondergronden.

Wij verzorgen food fotografie van eten en gerechten voor menukaart, website of drukwerk. Dat doen we voor lokale ondernemers, internationale bedrijven en bekende merken zoals Old Amsterdam, Echte Boter, La Lorraine, Excellent Food en Jamin.

Ook geven we workshops food fotografie en hebben we een e-book ‘Food Fotografie voor beginners’ geschreven!

De faciliteiten van onze fotostudio

De fotostudio beschikt over alle faciliteiten zoals een horecakeuken, foodstylisten en een uitgebreide collectie ondergronden, snijplanken, bestek en props die we gebruiken bij het fotograferen van gerechten, voedsel en producten. Maar ook op locatie kunnen wij de food fotografie verzorgen. Met onze mobiele fotostudio en een selectie uit de collectie props en ondergronden kunnen we gerechten en voedsel op vrijwel iedere locatie in de Benelux fotograferen.

Creatieve Food Fotografie

Food Fotografie voor horeca

Lokale en regionale horeca maakt regelmatig gebruik van onze fotografie dienstverlening. Met alle mogelijkheden die social media en online activiteiten tegenwoordig bieden kan ook een horecagelegenheid hier handig op inspringen met onze food fotografie.

Food Fotografie Hamburgers & Burgers

Wie houdt er niet van hamburgers? We do! En daarom fotograferen we zo ook zo graag. Een aantal voorbeelden vind je hier onder.

IJs, Schepijs & IJstaarten Fotografie

Food Fotografie Pizza's

Wij fotograferen een zowel pizza’s die in een fabriek worden geproduceerd als pizza’s die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Een aantal voorbeelden vind je hier onder.

Vlees & Vleesproducten Food Fotografie

Vlees fotograferen wordt vaak als lastig beschouwd. Onze expertise is om o.a. rauw vlees, rauwe vleesproducten en bereidde vleesproducten op een smaakvolle manier te fotograferen.

Elk gerecht met liefde bereid gefotografeerd!

Door de enorme groei die onze fotostudio de afgelopen jaren op gebied van food fotografie heeft doorgemaakt is ook food styling meegegroeid om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Met een creatief team aan food stylisten en een inspirerende collectie vol met ondergronden, bestek, servies en props verzorgt onze fotostudio de food fotografie en food styling voor zowel lokale ondernemers als internationals. Food fotografie is ook mogelijk op locatie door geheel Nederland.

Meer informatie over food fotografie & food styling

Meer weten over de mogelijkheden die onze fotostudio biedt op gebied van food fotografie en food styling? Neem dan contact met ons op. We zijn maandag tot en met donderdag te bereiken op 085 – 004 33 80 en 7 dagen per week per e-mail op info@iwanbronkhorst.nl.