Skip to main content

De Heilooër Amateur Fotografen (HAF) zijn dit seizoen met frisse moed van start gegaan. Na de coronadip heeft de HAF een aantal nieuwe leden kunnen verwelkomen. De leden vinden inspiratie om met elkaar op pad te gaan om mooie foto’s te maken. Eens in de twee weken komen de leden van de fotoclub bij elkaar op dinsdagavond in het Trefpunt.

De activiteitencommissie heeft voor het nieuwe seizoen een mooie agenda samengesteld. Eén van de geplande agendapunten is dat de leden een bezoek brengen aan de fotostudio van Iwan Bronkhorst, waar Iwan het een en ander gaat uitleggen over zijn onderneming, zijn werk voor bekende merken en zijn fotografie gerelateerde webshops. Ook zal hij een demo geven hoe een lifestyle foto voor een horlogemerk van A tot Z wordt bedacht en gemaakt.

Verder staan er mooie clubuitjes op het programma. De leden van de HAF laten zich graag inspireren door gastsprekers. De leden hebben verschillende stijlen en vaardigheden. Van belang is dat de leden van elkaar kunnen leren waardoor het plezier in fotograferen toeneemt. De HAF wil laagdrempelig zijn voor amateurfotografen, die zich willen ontwikkelen in de fotografie.

De HAF bestaat ruim 62 jaar. Er is in die tijd veel veranderd en vrijwel alle fotografie en presentatie gaat digitaal. Zo worden de foto’s op een groot tv-scherm getoond en besproken.

Wil je meer weten over de HAF? Kijk op www.fotoclubheiloo.nl of meld je via de website aan om een aantal keren onze bijeenkomsten bij te wonen en je te oriënteren op mogelijke deelname.