Skip to main content

Yes, we gaan het doen: de exploderende hamburger shoot!

De foodshoot bestond uit twee dagen. Dag 1 voorbereiding, dag 2 schieten en nabewerking. Mijn goede buren van Online-Slager.nl hebben een aantal perfecte hamburgers ‘gedraaid’ speciaal op het juiste formaat voor deze fotoshoot.

Voorbereiding foodshoot

De voorbereiding bestond o.a. uit het bepalen van de ingrediënten van de hamburger. Als foodfotograaf hou ik van complementerende kleuren, maar zeker ook een kloppend ‘recept’. Hamburgerbroodje, zo’n echte grote en een knappe Black Angus burger stonden aan de basis van deze hamburgershoot. Dit heb ik aangevuld met frisgroene, knapperige ijsbergsla, grote tomaten, rode ui en natuurlijk cheddar kaas. Een scheutje huisgemaakte barbecuesaus maakte de samenstelling voor deze hamburger foto compleet.

De food shoot

Om de ingrediënten goed te kunnen plaatsen op de spandraden is een vaste hand vereist. Maar zoals het met verse producten vaker het geval is enige snelheid ook wel lekker. Door de goede voorbereiding en de spandraden op de juiste plekken vonden de onderdelen van de hamburger als vlot de juiste plek in de compositie. Als laatste werd de barbecuesaus toegevoegd en kon de foodfoto worden genomen!

En het resultaat? Een te gekke food foto van een exploderende hamburger!

Geïnspireerd geraakt?

Zoek je een enthousiaste en inspirerende fotostudio die creatief met je meedenkt als je gerechten of voedsel wilt laten fotograferen? Maak dan een afspraak en we laten je graag kennis maken met onze food fotografie en styling. En natuurlijk nemen we je mee op een rondleiding door onze fotostudio en magazijn met de collectie props en backdrops.

We zijn maandag tot en met vrijdag te bereiken op 072 – 74 32 937 en 7 dagen per week per e-mail op info@iwanbronkhorst.nl.